20 november presentatie ‘De vader en de zoon’

Half november verschijnt mijn nieuwe boek ‘De vader en de zoon’.

De presentatie vindt plaats op 20 november 2011 in de Westerkerk in Amsterdam. Klik hier om naar de agenda te gaan.

‘Ik voelde aan mijn geheime bureaula. Die was zoals altijd gewoon dicht. Er lagen spullen in die niemand mocht zien! Hierin lag mijn verborgen leven; het leven waar ik van hield.’

De lat van het geloof, die de vader van Johan legt, is veel te hoog. Al op jonge leeftijd kan Johan niet voldoen aan leer en leven van zijn vader. Johan merkt dat hij anders is dan zijn vader en wil zijn eigen leven leiden. Hij wil daarom breken met het geloof waarin hij oordeel, schuld en kritiek ervaart, maar hij weet dat hij dan de liefde van zijn vader definitief kwijtraakt. Johan ziet zich voor een onmogelijke keuze gesteld.