Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Peter ter Velde met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Peter ter Velde verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door hemzelf worden aangeboden.

Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Peter ter Velde aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Peter ter Velde aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Peter ter Velde opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Peter ter Velde alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is hij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Peter ter Velde worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Hoewel Peter ter Velde uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan hij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Peter ter Velde worden onderhouden wordt afgewezen.

Door niet gebruik te maken van de opt-out, geeft u expliciet toestemming tot het gebruik van cookies via deze site.

Copyright op de inhoud van deze pagina’s en disclaimer:
© 2011-2111 Peter ter Velde | Alle rechten voorbehouden.