De vader en de zoon

“De vader en de zoon” is mijn tweede boek.

Synopsis

De lat van het geloof, die de vader van Johan legt, is veel te hoog. Al op jonge leeftijd kan Johan niet voldoen aan leer en leven van zijn vader. Johan merkt dat hij anders is dan zijn vader en wil zijn eigen leven leiden. Hij wil daarom breken met het geloof waarin hij oordeel, schuld en kritiek ervaart, maar hij weet dat hij dan de liefde van zijn vader definitief kwijtraakt. Johan ziet zich voor een onmogelijke keuze gesteld.

Stukjes uit het boek

‘Ik voelde aan mijn geheime bureaula. Die was zoals altijd gewoon dicht. Er lagen spullen in die niemand mocht zien! Hierin lag mijn verborgen leven; het leven waar ik van hield.’

Over de totstandkoming

In 2007 ben ik aan dit boek begonnen, maar door de Afghaanse jaren en het boek dat ik over dat land schreef, bleef  “De vader en de zoon” op de plank liggen. Nu mijn buitenlandse jaren er op zitten heb ik besloten dit boek af te schrijven.

Wanneer en waar is het boek te koop?

“De vader en de zoon” is vanaf 17 november te koop. Onder andere bij Bol.com.

Toch liever naar een fysieke winkel? Hier kunt u boekhandels in uw buurt vinden.

Comments are closed.